Alexander Christiansen

Alexander Christiansen

Personlig trener


Alexander er utdannet Personlig trener og Kostholdsrådgiver v/ Bodyworksschool. Han har i tillegg kursing iblant annet trening for toppidrett, forebygging og rehabilitering, samt massasje. Han har de siste årene jobbet på Spenst Brygga.
Alexander begynte å jobbe som treningsveileder i 2010, og har senere tatt utdanning og kurs for egen interesse innen idrett og trening, som etter hvert vokste seg til å bli hans faste hverdag.
 
Har også interessert seg for/drevet med Calisthenics og basketball. Han elsker idrett og har vært innom de fleste.. Denne interessen førte til at han ble instruktør på gruppetimer: Styrke, Løping, TRX, sykkel og Thai boksing. Alexander har drevet med Thai boksing fra ung alder og har også konkurrert.
 
Fokusområde som PT:
Vektreduksjon – Muskelvekst – Kroppskontroll – Bevegelighet – Rehabilitering – Forebygging – Teknikk – Eksplosiv styrke.
 
Som PT har Alexander fokus på trening med mål og riktig teknikk. Han kan hjelpe deg med en plan og veiledning for å nå dine mål. For noen er dette å løfte tyngre, ned i fettprosent, mer muskler, løpe lengre, bedre spenst, mestringsfølelse, mer energi eller takle hverdagens utfordringer bedre. Trening er noe som har stor nytteverdi for alle, men med ekstra veiledning og målsetting, kan man få enda mer ut av treningen sin. Lær mer om hvilken trening som er best for deg mot hva du ønsker å oppnå. Og det beste er at det gjelder uansett alder eller hvor treningserfaren man er.