Mywellness Cloud er en motiverende og gøy treningsapp hvor du som medlem kan registrere dine treningsøkter, se progresjonen din, sette deg nye mål og delta i spennende utfordringer. Du kan registrere øktene dine på tredemølla, på sykkelen, og når du trener hjemme, ute eller på ferie.

VELKOMMEN TIL MYWELLNESS EPOKEN!

Det å bli sunnere og mer aktiv er nå lettere enn noen gang. Mywellness Cloud gjør det mulig for deg å få tilgang til data vedrørende din livsstil og fitness data, treningsprogram og mye mer, når du vil og uansett hvor du måtte befinne deg i verden. Du kan bruke dette hjelpemiddelet på Kråkerøy Trening, når du er hjemme, på ferie eller ute på farten. Perfekt for deg som ønsker å gjøre treningen mer målrettet, men også perfekt for deg som vil gjøre treningen litt mer spennende og ikke minst motiverende!

mywellness
mywellness

HVA KAN MYWELLNESS GJØRE FOR DEG?

  • Utfør innlogging til tilknyttede Technogym utstyr, få tilgang til ditt personlige tilpassede innhold og applikasjoner
  • Start automatisk øvelsene dine på grunnlag av ditt treningsprogram.
  • Styr ditt treningsprogram direkte på web eller fra din mobiltelefon.
  • Registrer dine kroppsmål og kontroller din helsetilstand.
  • Koble Mywellness opp mot populære fitness- og kostholdsapper og utstyr som Polar, Garmin, Apple Health, RunKeeper, Strava, Mapmyfitness og enda flere.
  • Samle og del all innendørstrening, utendørs sportslig aktivitet og bevegelsesdata med din trener for å få et program som virkelig er tilpasset deg.

SLIK BRUKER DU MYWELLNESS CLOUD

Last ned appen i App Store eller Google Play på telefonen din.

For å kunne ta i bruk Mywellness Cloud, må du først opprette en bruker og så logge inn. 
OBS! Det er viktig at du benytter samme e-post adresse som du oppga hos oss da du meldte deg inn, slik at den kan synkronisere med Kråkerøy Trening sitt system. Passord oppretter du selv ved registrering. 

Registrer deg her »

my wellness cloud

ASPIRASJONSTESTEN – HVA MOTIVERER DEG TIL Å TRENE?

Vi har alle forskjellige behov og ambisjoner, og det er ambisjonene som motiverer oss og holder oss i begevelse. Noen blir motivert av vekttap og muskeloppbygging, mens andre vil føle seg bra og opprettholde egen helse og velvære.

Aspirasjonstesten er et resultat av en omfattende studie med over 10.000 medlemmer, utført av IULM universitetet i Milan. Gjennom undersøkelsen kom de frem til seks hovedambisjoner: Power, Fun, Shape, Move, Balanceog Sport. Hvilken kategori beskriver deg best? Ta aspirasjonstesten her Testen er en fantastisk mulighet for deg til å gå litt i dybden og se hva som faktisk motiverer deg. Når du har registrert deg og tatt aspirasjontesten, så vil du kunne registrere og følge progresjonen din via:

  • Kondisjonsapparatene, feks møllene
  • Kiosken i studio
  • På telefonen din hvor som helst (last ned applikasjonen på AppStore eller Google Play)
  • På din datamaskin

Vi kan ikke trene for deg, men vi kan hjelpe deg med å tilby de riktige hjelpemidlene, legge til rette, og skape de riktige forutsetningene slik at vi sammen skal lykkes.